pátek 29. května 2015

Já můžu a já chci

Ahojky všichni. :)
Přijde mi to věčnost, co jsem nic nenapsala..uff..byl nějaký těžký týden. Možná je toho nějak moc, ale ono toho je hodně vždycky. Znáte to a nechci v tom být sama a rozhodně nejsem. 
Když bych to vyčetla, tak jsem učitelka, studentka, chodím pravidelně cvičit, snažím se blogovat, chci stíhat rodinu, přítele, přátele...a další a další věci....a někdy je toho prostě moc.
Nevíhodou je, že blogový svět nepřítomnost neodpouští. Musíte být akční, aktivní..někde být, něco kupovat a posílat to všechno dál. Aby všechno co do sebe nasakujete vy mohli sát i ostatní (nemyslím to samozřejmě špatně). Člověk si dělá blog právě kvůli tomu, aby mohl předávat něco dál, něco co ho baví.
Jediné mínus vidím v tom, že pokud začínáte a snažíte se nějakým způsobem stále se vyrovnávat s ostatními a dalšími blogerkami, které už tu jsou nějaký pátek je to velice těžké a snažení vás může opustit. 


Proč? 
Pokud sledujete jiné blogy, nebo vlogy blogerek, které už se snaží nějaké ty roky ukazují vám každý měsíc hordy kosmetiky, nové značky a další a další věci. Dávají vám nahlédnout do showroomů, akcí na které jsou zvané a o kterých si můžete nechat jen zdát. Hodně z nás si říká, sakra co ta holka dělá za práci a kde bere tolik peněz na takovou kosmetiku? 
Dárek
Blogerky, nebo youtuberky to mají tak, že už kosmetiku dostávají. Od různých značek na zrecenzování. Mají velkou sledovanost a firmy, nebo značky vědí, že blogerky to odprezentují a dělají jim vlastně reklamu. Nebo něco dostanou jen tak. Už nemusí investovat do toho, aby vám něco předvedli.
Sledovanost
To že dáte blogerce like, nebo jí sdílíte tím jí posouváte dál. Jednoduché kliknutí myší může hodně změnit. Proto se dělají giveaway, soutěže a ankety, kde je vždy napsáno: Pokud chcete soutěžit musíte sdílet tento příspěvěk, být fanouškem mojí stránky. A bingo je to tam..další lajky se hrnou a hrnou. 

Je to velký skok od chvíle kdy se radujete (jako třeba já), že už máte 100 lajků, nebo kdy se vytrvalejší radují že už jich mají např. 10 000...
Cesta je to dlouhá a jen vytrvalí a snaživí vydrží a třeba to někam dotáhnou. Některé úspěšné blogerky se tím i živí. Blogují, dělají videa ..odpovídají na dotazy, fotí atd...

Proto budu ráda za každé sdílení, nebo lajk jak tady nebo na facebooku a pište dotazy, nápady cokoliv vás napadne. Budu jedině ráda.. a hlavně je to impuls jestli to co dělám má smysl.
A já blogovat můžu a chci!

Žádné komentáře:

Okomentovat