pátek 1. května 2015

Beauty Tip

První co na nás lidé vidí a co je nejvíce přístupné je podle mého obličej. Poznáte z něj jestli jste veselí, smutní, můžete se smát, a nebo plakat. 

Všechno jde poznat z našeho obličeje. A také z pleti. Někdo má problém se suchou pletí a někdo s mastnou, nebo mastící se. Myslím, že s tou suchou pletí je to jednodušší..pokud tedy nemáte nějaké kožní problémy. Ale ta mastící se pleť..no nic moc. Já mám právě tenhle tip pleti. A pokud nechcete mít čelo, nebo T-zónu, lesklou jako ( promiňte za ten výraz, ale prostě sedí) " psí kulky" :D musíte tomu nějak pomoct.

A asi nej zahlazovač je prostě pudr. A to zejména jeden pudr, který otestovala snad každá blogerka a nevím kdo ještě. A každá ho má ve svých objevech za tenhle měsíc, nebo rok. No takže rozhodnutí bylo jasné..šup sem s ním a vyzkoušet!


Ano vidíte dobře není to žádný Dior, nebo Channel..je to RIMMEL - STAY MATTE.


Já mám odstín 005 - Silky Beige. Těch odstínů, jestli se nepletu, mají asi 4-5? Ale přesně teď nevím.


Pudr má krásnou hedvábnou strukturu a myslím, že dokáže obstát nad ostatními. Neříkám, že budete mít matnou pleť po celých 12 hodin, ale s menší přepudrováním tu dvanáctku v práci dáte ;) A docela i hezky voní, ale to je myslím u pudru nepodstatné :)

Pokud máte podobný tip pleti určitě ho můžu doporučit. 
Seženete ho v každé drogerii Teta, Dm, Rossmann a cena je taky supr 129Kč.

1 komentář:

  1. Ja som si ho kúpila len nedávno a som trochu v rozpakoch, matná som tak dve hodiny, takže moja mastná pleť si s ním proste nesadla.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat