čtvrtek 30. dubna 2015

Máte balík!

Máte balík. Jak kouzelná slůvka. 
Poslední dobou nejčastěji objednávám věci z Votoč vohoz, dnešního Vinted. Dají se najít super věci za ještě lepší a super ceny. 
A mně dneska přišel balíček právě z VV. Abych se přiznala proč zrovna tahle věc...Poslední dobou jsem asi zamilovaná do všeho, kde jsou sovy :D Najednou jsem si uvědomila, že doma mám poměrně dost věcí se sovičkami a když mi to došlo...posedlost vylezla na povrch :D


Je prostě boží! Mamka byla trochu v šoku z lehce prý "infantilního" vzhledu..ale haló je to sovičká :D


Hůůůů Hůůůů :D ;)

středa 29. dubna 2015

Radůstky

Včera a dnes jsem si nějak neplánovaně udělala radost. To se občas prostě musí ne? :)
Poslední dobou jezdíme na nákupy potravin do Německa. Na menší nákup do Netta (mezi Petrovicemi a Pirnou) na větší do Realu, kde mají úplně všechno. Netto bych přirovnala k našemu Penny marketu, ale kvalitou rozhodně lepší. 

No v Nettu jsme si s mamkou koupily parfém..ano parfém a stál 4,99 Euro, název Mont Fleur - Flower women. I přes takovou cenu a to, že je kupovaný v marketu krásně, ale vážně krásně voní. Moct vám tu vůni přesunout udělám to hned a hlavně dnes jsem ho hned vyzkoušela. Nastříkáno asi kolem 9. hodiny ráno a světe div se, odpoledne jsem ho stále cítila což je u takhle levného parfému snad neskutečné. 
No a to bych nebyl já abych si nekoupila i nějaký sprcháč. Netto má nějakou značku PURE a měli na výběr několik druhů. Jelikož hodně kupuju očima, tak mě zaujal obal a hlavně pistácie na obrázku, protože je miluju..no a co se týče vůně...opět božská! Letní, svěží, prostě neodolatelná.


Parfém - Mont Fleur - Flower women - 4,99 Euro
Sprcháč - PURE - 0,55 Euro

úterý 28. dubna 2015

Másni mi ;)

Jsou dvě skupiny lidí. Ta jedna vyleze z koupele, oschne a automaticky si maže celééé tělo. Ta druhá má doma tisíce krémů, ale né a né se namazat. I když už mají lokte úplně okoralé :D 
Já patřím k té druhé skupině. Krémy mám, ale nějak ne a ne se začít mazat. Ale objevila se věc, která to u mě zásadně změnila!
Stačilo vyměnit slovo krém za slovo máslo. Tělové máslo..pro mě úplný zázrak, do kterého jsem se hned zamilovala. Miluju tu strukturu, vůni, provedení a tím pádem i miluju se něčím takovým mazat :)

Moje první máslíčko je Wellness and Beauty z Rossmannu, cena 69Kč


Měli na výběr dvě varianty jedna s růží a druhá obsahovala mandle, takže to byla pro mě jasná varianta. Mandličky, mandličky, mandličky. Voní krásně, krémově. Prostě slast.



Můžete vidět, že i když kelímek otočím ta struktura je taková, že prostě nevypadne...nevypadne ;D



Super krémová struktura.

Postupem času se chystám určitě i na další tělová másla, protože to je jasný favorit a myslím si, že bude i brzo vypotřebované :)

Máte také zkušenosti s tělovými másly, nebo máte radši klasická tělová mléka?
Určitě mi dejte vědět ;)

pondělí 27. dubna 2015

Bronzová záře


Značka Essence je stále probíranou značkou, která patří mezi ty levnější a přístupnější.
Hodně se hodnotí zda může být tak levná značka i kvalitní.
Co se týče stínů, tak ty mi absolutně nevyhovují. Špatná pigmentace, stíny práší..prostě za mě NE!
Ale co se týče rtěnek, nebo lesků ty mám ráda přesně jako tohle trio.
Cena je taky super. Rtěnky stojí 59Kč :)



Jak můžete vidět tu první rtěnku už mám déle a zbývá jí málo. Ostatní dvě jsem si koupila nedávno. Mají v sobě malé třpytky, nejsou matné. Odstíny 58, 12 a 40.


Velice se mi líbí ta bronzová 40 Look at me. Chtěla jsem rtěnku do hnědého tónu. A tahle je skvělá.


Hello everybody

Ahojky všichni. Tenhle blog není můj první. Ale po čase jsem se rozhodla, že bych ráda začala s novým štítem. Trochu jinak, pečlivěji, pravidelně a možná i s větším zápalem. Možná si řeknete, že je pozdě začít znovu když je mi..ehm 24 :) ale možná to bude ten správný "začátek". Nehodlám dát blogu nálepku kosmetický, módní..řekněme, že se ráda věnuji všemu co se motá kolem těch holčičích věcí takže tu najdete cokoliv, co vás bude doufám zajímat :)
Takže vítejte na mém blogu. Vaše Simča (Simka) ;)